AIRBAG S1

AIRBAG S1

AIRBAG S1

Работни Патики со челична капа,  Ултралесни (анатомски)
Ѓон со вградено воздушно перниче ,  Airbag – Shock absorber
Заштита – челична капа   (помала тежина)
Горниште -Трослојна Полиестерска плетенина дишлива   (парапропустливост , дишливост)
Перење на 30С
37 – 48

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категории ,

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

AIRBAG S1

Работни Патики со челична капа,  Ултралесни (анатомски)
Ѓон со вградено воздушно перниче ,  Airbag – Shock absorber
Заштита – челична капа   (помала тежина)
Горниште -Трослојна Полиестерска плетенина дишлива   (парапропустливост , дишливост)
Перење на 30С
37 – 48

X