WINTER Lady
August 21, 2020
PROFI S1 SRC
March 3, 2021

EXTRA S1

EXTRA S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Високи изработени од водоодбојна кожа 2,2 мм
Исклучително издржливи и трајни
Полиуретански двослоен антилизгачки,
антистатик уљноотпорен ѓон ,
Шок абсорбер на пета , челична капа
40 – 47

Description

EXTRA S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Високи изработени од водоодбојна кожа 2,2 мм
Исклучително издржливи и трајни
Полиуретански двослоен антилизгачки,
антистатик уљноотпорен ѓон ,
Шок абсорбер на пета , челична капа
40 – 47