HORSE ANKLE S3 SRC

HORSE ANKLE S3 SRC

Чевли Високи изработени од водоодбојна
“crazy horse” говедска кожа 2,2 mm
појачување на пета, “mesh” постава атибактеријска
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
внатрешен помек слој а надворешен потврд слој
Шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист
39 – 47

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака


EN ISO 20345: 2011 S3 SRC

X