GUARD ANKLE S3

GUARD ANKLE S3

GUARD Ankle S3 – Чевли Високи Работни

Работни Чевли изработени од водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Двослоен PU/PU антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист .
Достапни величини – 37-47

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

GUARD Ankle S3 – Чевли Високи Работни

Работни Чевли изработени од водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Двослоен PU/PU антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист .
Достапни величини – 37-47

X