FORWARD Ankle S3

FORWARD Ankle S3

FORWARD Ankle S3

Работни Чевли изработени од висококвалитетна водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Двослоен анатомски BASF антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист .
Достапни величини – 37-47

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категории ,

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

FORWARD Ankle S3

Работни Чевли изработени од висококвалитетна водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Двослоен анатомски BASF антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист .
Достапни величини – 37-47

X