CLASSIK – Панталони до појас

CLASSIK – Панталони до појас

Два предни дупли торба џебови и
страничен торба џеб со преклоп,
два задни торба џебови,
вграден ластик на појас ,
појачани колена со отвор

280 гр. кепер 65% памук,35% полиестер , EN ISO 13688
Модерен дизајн, појачан со 600 D Condura
тројно шиени рабови

Величина
Choose an option

Во кошничка
Купи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

X