UR-Blue-Green S1
March 3, 2021
ПОЛО Мајца
May 5, 2021

Airvent S1

Airvent S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
овозможува вентилација на Стапалото
Спортски анатомски Дизајн, црвени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47

Description

Airvent S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
овозможува вентилација на Стапалото
Спортски анатомски Дизајн, црвени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47