ORION OTAKAR – Работни Одела
February 5, 2018
NEFRIT S1 Сандал
August 21, 2020

UR LADY S1P

Чевли Женски Ниски изработени од Набук кожа 1.8 мм
Спорт Дизајн, пинк детали
PU/PU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
внатрешен помек слој а надворешен потврд слој
челична капа
36 – 41

Category:
Description

S1Р EN ISO 20345: 2011 S1