DAKOTA S1P SRC

DAKOTA S1P SRC

DAKOTA S1P SRC
EN ISO 20345:2011 S1P SRC
Анатомски Спортски Модерен Дизајн,
Горниште изработено од комбинација Говедска
кожа со појачана дишлива плетенина
Антилизгачки Уљноотпорен антистатик Двослоен
Ѓон (анатомски) изработен од Двослоен Гумен
EVA BOOST Adiprene (Како спортските патики)
Изработен по технологија Energy boost
лиценцирана од Adidas
Композитна заштитна капа и Композитен Лист
39-46

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категорија

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

DAKOTA S1P SRC
EN ISO 20345:2011 S1P SRC
Анатомски Спортски Модерен Дизајн,
Горниште изработено од комбинација Говедска
кожа со појачана дишлива плетенина
Антилизгачки Уљноотпорен антистатик Двослоен
Ѓон (анатомски) изработен од Двослоен Гумен
EVA BOOST Adiprene (Како спортските патики)
Изработен по технологија Energy boost
лиценцирана од Adidas
Композитна заштитна капа и Композитен Лист
38-46

X