AIRVENT S1

AIRVENT S1

Airvent S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
овозможува вентилација на Стапалото
Спортски анатомски Дизајн, црвени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

Airvent S1
Патики Работни
изработени од парапропусен полиестер
овозможува вентилација на Стапалото
Спортски анатомски Дизајн, црвени детали
Гумен EVA  антилизгачки ѓон,
Вградена челична капа
37 – 47

X