OUTDOOR Low S3

OUTDOOR Low S3

OUTDOOR Low S3

Работни Чевли изработени од Crazy horse водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Парапропусна постава Air Surf Fabric со подобра вентилација
Двослоен анатомски BASF антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , алуминиумска заштитна капа и кевларов заштитен лист .
Достапни величини – 37-47

Број
Choose an option

Во кошничка
Купи
SKU: Не е достапно Категории ,

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

OUTDOOR Low S3

Работни Чевли изработени од Crazy horse водоодбојна говедска кожа
Лесни и Удобни , со рефлективни детали.
Парапропусна постава Air Surf Fabric со подобра вентилација
Двослоен анатомски BASF антистатик уљоотпорен антилизгачки ѓон
со шок абсорбер на пета , алуминиумска заштитна капа и кевларов заштитен лист .
Достапни величини – 37-47

X