EXTRA S1

EXTRA S1

EXTRA S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Високи изработени од водоодбојна кожа 2,2 мм
Исклучително издржливи и трајни
Полиуретански двослоен антилизгачки,
антистатик уљноотпорен ѓон ,
Шок абсорбер на пета , челична капа
40 – 47

Број
Choose an option

Available : 9 Sold : 0

9 на залиха

Во кошничка
Купи

Бесплатна достава

над 3000 ден

100%

Задоволство

1-3

Брза испорака

EXTRA S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Високи изработени од водоодбојна кожа 2,2 мм
Исклучително издржливи и трајни Полиуретански двослоен антилизгачки, антистатик уљноотпорен ѓон , Шок абсорбер на пета , челична капа
40 – 47

X