MARBLE S3
August 21, 2020
ISLAND JAVA
August 21, 2020

PIRIT S3

Чевли Ниски изработени од водоодбојна говедска кожа
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , челична капа и челичен лист
36 – 50

Category:
Description

EN ISO 20345: 2011 S3 SRС