EXTRA S1
March 3, 2021
UR-Blue-Green S1
March 3, 2021

PROFI S1 SRC

PROFI S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Ниски изработени од водоодбојна набук кожа
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , вградена челична капа
39 – 47

Description

PROFI S1 SRC EN ISO 20345: 2011 S1 SRC
Чевли Ниски изработени од водоодбојна набук кожа
PU/РU антистатик уљноотпорен, антилизгачки ѓон,
Шок абсорбер на пета , вградена челична капа
39 – 47